Totalentreprise København

Det kræver både overskud, tid og faglig viden at kaste sig ud i et større renoverings- eller byggeprojekt. Derfor står vi hos GE Byg & VVS ApS klar til at hjælpe dig med din næste store opgave, så du ikke skal bekymre dig om at komme i mål med drømmehuset.

Der er mange muligheder, men også mange faldgruber. Derfor bør byggeprojektet altid styres effektivt fra start til slut for at give et godt resultat.

Hvad er en totalentreprenør?

Som totalentreprenør sørger for vi at organisere hele byggeprojektet og holde styr på alt fra tømrerarbejde til el- og VVS-installationer.

Uanset om du bor i en villa, en lejlighed, mangler hjælp til at få sommerhuset klar til sæsonen eller noget helt fjerde, leverer vi et team af kompetente fagpersoner, der får huse i Lyngby, Herlev, Søberg og omegn til fremstå præcis, som du ønsker det.

Vi er medlem af Byg garanti

Hvis du benytter dig af virksomheder, der er medlem af BYG garanti, er du dækket ind af BYG Garantiordningen. Dét giver dig tryghed som kunde.

Send os en besked

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Maks. filstørrelse: 50 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få hjælp til dit byggeprojekt

Hvis du står over for et større byggeprojekt, kan vi tilbyde totalentreprise, så du får hjælp til alle led i processen.

Vi arbejder eksempelvis med følgende opgaver, der involverer totalentreprise:

  • Nyt køkken: Et køkken indebærer mange elementer, hvorfor det kan være en fordel at hyre en totalentreprenør til at stå for alt fra VVS-opgaver til opsætning af køkkenet.
  • Nyt badeværelse: Også her er der brug for flere typer af kyndige fagpersoner, hvilket vi sørger for.
  • Totalrenovering af din bolig, hvilket kræver et overblik, som vi kan hjælpe dig med at bevare.

Uanset om du ønsker renovering af et enkelt rum, eller om du mangler et hold, der kan varetage en gennemgribende renovering af dit hjem, kan vi stå for dette.

Med os som leder af din opgave, skal du ikke bekymre dig om noget, men kan i stedet fokusere på dine daglige gøremål og blot glæde dig til at se det færdige resultat.

Hovedentrepriser og totalentrepriser

Skal du have lavet en ny tilbygning eller have udskiftet det gamle køkken? Uanset hvilket byggeprojekt, du står overfor, står vi hos GE Byg & VVS ApS klar til at varetage opgaven for dig fra start til slut.

Som hovedentreprenør er vi den udførende kraft, der klarer alt lige fra forventningsafstemning med kunden til den sidste finish. Har du brug for en fagmand med det overordnede overblik, der kan styre hele projektet, kan vi også fungere som totalentreprenør.

Her går vi ind og projekterer byggeprojektet fra start til slut og bevarer det kølige overblik over alt fra det juridiske til de mindste materiale- og udførelsesdetaljer.

Kompetent totalentreprise til din opgave

Hos GE Byg & VVS ApS er kunden altid i centrum for vores arbejde. Det betyder, at vi bevarer en dialog med dig og er tydelige i vores kommunikation, så dine ønsker altid står som kernen i projektet.

Derudover gør vores byggetekniske baggrund os i stand til at udføre opgaven ud fra kompetencer og faglighed, så du er sikker på, at det hele udføres korrekt. Du kan derfor trygt overlade din bolig i vores hænder.

Ring til os på +45 91 976 976 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få drømmehjemmet.

Byggerådgivning og byggeledelse

Vi står for et professionelt byggerådgivningsforløb:

  1. Forventningsafstemning med kunden – ønsker og krav formuleres
  2. Eventuelt myndighedsprojekt
  3. Liste med udbudsmateriale udformes
  4. Byggeprojektet påbegyndes

Badeværelser

Badeværelses-renoveringer omfatter både store og små opgaver. Det kan være udskiftninger af vvs-installationer samt opsætning af nye badeværelseselementer, reparationer og isolering af vægge, gulv og loft.

Badeværelset er af de vigtigste rum i ens hjem, og det er derfor vigtigt, at alt fungerer ud fra ens specifikke behov. Samtidig er der mange krav til hvordan et badeværelse skal stå, og uden den korrekte rådgivning, kan man derfor ende med en ekstremt dyr regning for renovering af sit badeværelse.

Her er vi eksperter i at finde de løsninger, der passer jer bedst, uden at det skal koste en halv bondegård.

Køkkener

Et charmerende køkken er ikke altid lig med et godt indeklima. Vi isolerer ofte vægge- og gulve, så køkkenets energiforbrug mindskes, og der er et sundt og rart indeklima.

Vi kigger også på installationer og sørger for, at køkkenet fungerer optimalt hele vejen rundt.

Her er vi eksperter i at finde de løsninger, der passer jer bedst, uden at det skal koste en halv bondegård.

+(45) 91 976 976

tilbud@gebyg.dk