Om GE Byg & VVS ApS

Siden januar 2018 har vi hos GE Byg & VVS ApS givet boligejere tryghed i alle dele af byggeprocessen. Vi prioriterer til enhver tid en professionel projektstyring i byggeprojektet. En vellykket projektstyring medfører, at du kan følge med i, hvordan byggeriet tager form – du skånes for alle bekymringerne og kan bare nyde, at projektet skrider planmæssigt frem.

Vi har det gode overblik, professionelle fagfolk og en lang håndværksmæssig erfaring. Derfor er vi vant til at have ansvaret for flere store projekter. Vi har f.eks. byggestyringserfaring med opførelse af mange familieboliger.

Hos GE Byg & VVS ApS er vi altid i gang. Selv når der er stille i marken, knokler vi videre med at opfylde dine boligdrømme. Kontakt os gerne, hvis vi skal hjælpe dig i mål med en succesfuld totalentreprise.

I 2022 blev vi nomineret til årets totalentreprenør.

Bag om GE Byg & VVS ApS – dygtiggørelse i højsædet

Byggefirmaet GE Byg & VVS ApS er stiftet af Gökhan Erman tilbage i 2018. Gökhan startede virksomheden som uddannet bygningskonstruktør og har siden vist, hvor langt hans kompetencer inden for totalentreprise rækker. I sommeren 2020 blev han nemlig færdiguddannet autoriseret VVS-installatør og modtog på samme tid TEKNIQ Arbejdsgivernes installatørpris for vvs-installatører.

Sideløbende med at drive byggefirmaet har Gökhan taget uddannelsen AU i VVS-installation. Han blev givet installatørprisen, fordi han havde et imponerende karaktergennemsnit på 11,5. Prisen uddeles hvert år til den studerende, der har klaret sig allerbedst på det pågældende akademi.

Installatørprisen vidner om de stærke kompetencer og den store fagekspertise, som du vil opleve hos GE Byg & VVS ApS. I dag kan vi hos GE Byg & VVS ApS derfor tilbyde at stå for hele byggestyringen, så du kun har brug for at kontakte én professionel fagmand til at gennemføre totalentreprisen.

Garanti for et kvalitetssikret og veludført stykke arbejde

Som både bygningskonstruktør og autoriseret VVS-installatør er vi hos GE Byg & VVS ApS medlem af to garantiordninger. Som medlem af Byg Garanti er du som kunde garanteret erstatning, hvis bygningsarbejdet ikke lever op til de gældende krav. Med Byg Garanti kan du trygt overlade arbejdet i vores hænder.

Vi er desuden også medlem af Validans Garantiordning, som sikrer, at VVS-installatører opfylder de gældende kvalitetskrav til VVS-installationer. Det vil sige, at du har mulighed for at klage og få erstatning, hvis arbejdet – imod forventning – ikke skulle være tilfredsstillende.

Vores garantiordninger er med til at sikre tryghed for vores kunder. Den tryghed er altafgørende i vores arbejde, hvor det handler om at skabe tillid mellem dig og os. Skal dit byggeprojekt være det næste, vi kaster os over? Så kontakt os i dag.

+(45) 91 976 976

tilbud@gebyg.dk