Renovering af hus

Er du i gang med at planlægge et større renoveringsprojekt af dit hus? Måske savner du et bedre indeklima eller komfort i hjemmet, eller også ønsker du blot et nyt udtryk. Det hele kan være en stor mundfuld, da det kræver overblik og tid at komme igennem.

Derfor står vi hos GE Byg & VVS ApS klar til hjælpe dig med enhver form for renoveringsopgave, så du slipper for at skulle bruge energi på det. I stedet kan du koncentrere dig om din dagligdag, mens vi skaber dit drømmehus. Om det er for at føre nye ideer ud i livet eller blot for at udbedre skader, står vi til rådighed for at hjælpe dit projekt i mål.

Tryghed er nøglen til et godt projekt

Hos GE Byg & VVS ApS står vores kunder i centrum. Derfor stræber vi efter at have dine ønsker for øje i alle vores projekter med renovering af hus. Vores mål er at skabe det perfekte hjem for vores kunder, samtidig med at du føler dig tryg hele vejen igennem. Derfor er tydelig kommunikation med dig en af vores kerneværdier. På den måde er du nemlig med i alle dele af processen og har indflydelse på de beslutninger, der træffes i løbet af arbejdet.

Derudover er det vigtigt for os altid at overholde vores aftaler og deadlines, så dit hjem står færdigt til den aftalte dato. Opstår uventede udfordringer, får du det at vide med det samme.

Send os en besked

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alt fra køkkenrenovering til renovering af hele huset

For os er ingen opgave for stor eller lille. Du kan derfor spørge om hjælp til alt fra renovering og optimering af et enkelt rum til en totalrenovering af hele boligen.
GE Byg & VVS ApS kan altid løfte projektet og står blandt andet for følgende opgaver:

  • Renovering af køkken, badeværelse og andre rum
  • Malerarbejde
  • Elinstallationer
  • VVS-installationer
  • Energioptimering af dit hjem

Uanset hvad du har brug for assistance til, har vi kompetencerne til at få dine drømme i mål.

Kunden i fokus

GE Byg & VVS ApS har fokus på dig som kunde, og dine ønsker og behov danner altid udgangspunktet for vores arbejde, så du ved, at det er dit drømmehus, der i sidste ende står færdigt.

For os er kemien mellem os og vores kunder vigtig, da vi med en god kemi og kommunikation kan arbejde mere effektivt og levere det bedst mulige arbejde, som du også kan genkende dig selv i. Vi vægter detaljer og kvalitetsbevidst arbejde højt, netop for at kunne levere det bedste resultat til dig.

Har du spørgsmål vedrørende renovering af hus, kan du altid kontakte os på +45 91 976 976 eller på mailen tilbud@gebyg.dk for at høre mere.

Vi hjælper kunder i og omkring byerne Søborg, Lyngby og Herlev. GE Byg & VVS ApS kan også hjælpe med totalentreprise.

+(45) 91 976 976

tilbud@gebyg.dk