Totalrenovering af badeværelse i København

Er dit badeværelse gammelt og slidt? Og drømmer du om at få et lækkert nyt badeværelse, som gør hverdagen nemmere og passer til dine behov? Så står GE Byg & VVS ApS klar til at hjælpe dig. Vi realiserer dine drømme og indfrier dine behov i forbindelse med totalrenovering af badeværelse. Vi har mange års erfaring med diverse renoveringsopgaver, og vi har et hold af dygtige medarbejdere, der ved, hvad de laver, og som altid står klar til at yde den bedste service. Dermed kan du kan få et renoveret badeværelse lige efter dine ønsker.

Gulv, bad, toilet og vask – vi klarer det hele

Renovering af badeværelser i lejligheder kan omfatte både store og små opgaver, og hos GE Byg & VVS klarer vi din opgave – uanset omfanget. Vi står gerne for fuld entreprise af hele dit badeværelse, så dit gamle badeværelse i København kan få den gennemgribende renovering, der er behov for.

Vi kan blandt andet stå for:

  • Udskiftning af vvs-installationer
  • Opsætning af nye badeværelseselementer
  • Reparationer
  • Isolering af vægge, gulv og loft

Send os en besked

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Renovering af badeværelse i lejlighed

Mange københavner lejlighed er udstyret med et lille badeværelse, som har stået mange år uden renovering. Det har gjort projektet uoverskueligt for mange, for der er efterhånden ved at være brug for en totalrenovering, hvilket kræver både tid, overskud og faglig viden. Hos GE Byg & VVS er vi eksperter i renovering af små københavner badeværelser, og vi ved, hvordan man udnytter den trænge plads og finder en løsning, der passer til jeres behov.

Desuden har vi styr på diverse regler og tilladelser, som altid skal være på plads, når man totalrenoverer et badeværelse. Det har vi, både når det kommer til renovering af badeværelser i lejligheder, men også hvis du som villa- eller sommerhusejer ønsker en gennemgribende renovering af badeværelset. Derfor kan du trygt overlade hele processen med renovering af dit badeværelse til os.

Hvad koster det at totalrenovere et badeværelse?

Hos GE Byg & VVS ved vi, at det kan være dyrt at renovere sit badeværelse. Men vi hjælper dig med at finde de bedste og mest effektive løsninger, så du undgår, at prisen bliver unødvendig høj.

Prisen på totalrenovering af badeværelse kan variere meget, og det afhænger af en række faktorer. Herunder størrelsen på badeværelse, materialevalg og lignende. Ønsker du en konkret pris for renovering af dit badeværelse, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et overslag eller et uforpligtende tilbud på projektet.

Hvor lang tid tager totalrenovering af badeværelse?

Hvor lang tid det tager med totalrenovering af et badeværelse, afhænger, ligesom med prisen, også af flere faktorer. Herunder omfanget af projektet og størrelsen på badeværelset, men også af kompleksiteten. Det kan derfor være svært at sige noget konkret om tidshorisonten, men du er mere end velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne med et bud.

Har vi indgået en aftale om, hvornår totalrenovering af dit badeværelse vil være færdigt, gør vi hos GE Byg & VVS altid vores bedste for, at det står færdigt og klar til brug til tiden. Det er nemlig vigtigt for os, at vi overholder vores aftaler og udfører en given opgave ordenligt og altid til tiden.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om totalrenovering af badeværelse, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf.: 91 976 976 eller sende en mail på tilbud@gebyg.dk.

Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular nederst på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

+(45) 91 976 976

tilbud@gebyg.dk