Akut VVS i Søborg, Lyngby, København og omegn

Døgnhjælp ved akutte VVS problemer

Har du brug for døgnhjælp, er vi klar til at hjælpe dig. Som din VVS installatør i Søborg og resten af Storkøbenhavn hjælper på alle tider af døgnet. 365 dage om året.

Hos GE Byg ApS tager vi os af alle akutte problemer, der måtte opstå, uden for normal åbningstid. Det kan være problemer med et stoppet toilet, vask, køkkenafløb, sprængte vandrør, eller en lang række andre VVS-problemer, som vi er vant til hurtigt at hjælpe vores kunder med at få løst.

Har du brug for døgnhjælp, så ring på tlf.: 91 976 976

(+45) 91 976 976

Ring til os ved akutte skader.

Problemer med vand og varme?

Akutte problemer er typisk problemer med vand og varme. Vores VVS-montør hjælper dig straks, hvis et akut problem opstår. Du kan altid forvente en hurtig og effektiv håndtering af din sag. Vi har base i Søborg, men yder akut VVS hjælp i hele København.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prisen for VVS døgnhjælp?

Når du ringer efter døgnhjælp, afregner vi pr. påbegyndt time. Vores timepris er på 1500 kr. Ved akut udrykning pålægges et rådighedstillæg på 2500 kr. Minimumsprisen for døgnhjælp er 4000 kr. Vi beregner prisen fra opkaldets begyndelse, og prisen inkluderer kørsel til- og fra adressen. Før døgnhjælpen afsluttes, skal der evt. foretages en rengøring på stedet. Der kan også være behov for at udfærdige en skades- og materialerapport – alt efter problemets art. Når hjemkørslen er sket, er opgaven afsluttet.

Prisen for døgnhjælp indbefatter ikke brug af materialer og specialværktøj. Det varierer meget efter den enkelte opgave. Vi giver et tilbud/overslag inden en evt. opgave påbegyndes. Alle priser er inklusiv moms.

 

Før vi rykker ud, så husk:

  • at beskrive dit problem så detaljeret som muligt, og sørg for at rydde arbejdsområdet for møbler og ting, så vi nemt kan komme til.
  • at sikre, at vi har adgang til boligen, når vi ankommer. Sørg evt. for, at en anden person kan lukke os ind. Giv os venligst nummeret på vedkommende, hvis du selv er forhindret i at være hjemme.
  • at lukke evt. husdyr ind i et særskilt rum, så vi får den fornødne ro til at koncentrere os om opgaven, og få problemet løst i en fart.

+(45) 91 976 976

tilbud@gebyg.dk